Het Mobiel

Afhankelijk van de categorie voertuig zal FINPAK voor Windows u ook die kenmerken tonen die alleen op dat soort mobiel van toepassing zijn. Met andere woorden, het stambestand van een motorfiets zal andere informatie tonen dan dat van een personenauto.

03_01b
Voorbeeld stambestand

Bij een nieuw mobiel zal het stambestand in eerste instantie door u worden aangemaakt, van-uit de inkoopfactuur. Hierin legt u bijvoorbeeld het merk, type en model vast. Bij gebruikte voertuigen neemt u automatisch de gegevens over vanuit raadplegen voertuigen RDW. (geen vervuiling meer van uw database)

De automatische navigatie (met andere systemen) heeft zijn intrede gedaan met FINPAK voor Windows. Geïntegreerde koppelingen met o.a. VWE etc.
Gegevens worden automatisch verwerkt in de module mobiliteit stamgegevens voertuigen. Registreren vanuit Finpak voor de online kilometer registratie(OKR).
Hiermee bespaart u tijd en geld en heeft u altijd de juiste gegevens.

03_02b
Afbeelding VWE


Afhankelijk van de categorie kunt u ook nog een onderverdeling maken naar soort mobiel, onder andere:

  Hatchback
MPV
Sedan
Combi etc.

Bij kenmerken, technische gegevens en uitrusting kunt u al de eigenschappen kwijt die op dit mobiel van toepassing zijn.

De financiële gegevens of het mobiel in voorraad komt of uit voorraad gaat worden automa-tisch gevuld vanuit uw facturering c.q. inkoopadministratie.