Facturering

Factureren met FINPAK voor Win-dows gebeurt overzichtelijk, snel, betrouwbaar en eenvoudig. Zoals met elke module is het een plezier om mee te werken. Zo worden afgewerkte orders au-tomatisch binnengehaald. Meerde voertuigen BTW of marge voertui-gen op een factuur. Uw lay-outs bepaalt u zelf, met of zonder logo in uw eigen vorm en stijl. Hierdoor heeft u een perfect visitekaartje naar buiten toe.

  Facturering Mpro
Voorbeeld factuur

U kiest uw eigen methodiek voor het vastleggen van factuurgegevens en via een zelf gedefini-eerde rekenformule bepaalt u het regel en orderbedrag.
Bovendien kunt u zelf een onbeperkt aantal lay-outs samenstellen, met de aantrekkelijke optie om facturen in een vreemde taal te definiëren. Het systeem herkent zelf of het voor deze debiteur een factuur moet maken in een buitenlandse taal en/of eventueel in een buitenlandse valuta.

Voor buitenlandse handel zijn orders met buitenlandse artikelomschrijving zeer praktisch. Daarnaast kunt u gebruik maken van een uitgebreide artikelomschrijving met name voor technische producten.

Met deze module heeft u ook tal van management informatie ter beschikking, en kunt u allerlei statistische informatie over uw verkopen, zowel aantallen als omzetten raadplegen, waarbij u de mogelijkheid heeft deze naar allerlei gezichtspunten te bezien.

 


U kunt op verschillende manieren factureren:

Wachtbestand facturering
Balie facturering
Termijn facturering
Werkplaats facturering
Verzamel facturering
Facturering per e-mail in PDF