Algemeen

Jarenlange ervaring in de automotiv branche gecombineerd met ervaren specialisten uit de branche en naar de eisen en wensen van de BOVAG hebben geleid naar dit voor de concurrentie onaantastbaar product. Daar waar andere pakketten moeten koppelen met externe financiële administraties, is deze
module naadloos geïntegreerd met de overige modules van FINPAK voor Windows. Het alles in één pakket. In deze brochure proberen wij u een beeld te geven van deze mogelijkheden. U begrijpt dat we niet alles tot in detail kunnen vermelden, maar hopen u toch een goed beeld te kunnen geven.

Branches
De mobiliteitsmodule is ontworpen voor de branches:
Auto
Truck
Motor
Caravan
Fiets, bromfiets
Watersport
Aanhangwagens
Landbouwmechanisatie
Combinatie met bandenbranche


U kunt kiezen uit een universeelpakket of een dealerpakket. Na een functieanalyse zal voor u via de zogenaamde parameters het grote aantal standaardfuncties van FINPAK afstemmen op de specifieke eisen en eigenschappen van uw bedrijf of instelling, ongeacht uw branche en de grootte van uw organisatie. Bovendien is een koppeling met uw andere software relatief eenvoudig. (RDW-VWE, Aldoc-Atazet etc.) FINPAK voor Windows wordt dan ook veelvuldig gebruikt in combinatie met branche specifieke pakketten.

U WILT BIJ DE TIJD BLIJVEN!De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en wetgeving en de steeds veranderende wensen van gebruikers vindt u direct terug in het actieve release beleid. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw pakket actueel blijft.

U WILT FLEXIBILITEIT!

Wanneer u de beschrijving van de verschillende opties nader bekijkt wordt u direct duidelijk hoe doordacht, veelzijdig, effectief en bedrijfszeker FINPAK voor
Windows geconcipieerd is en u aldus de mo-gelijkheid tot een zeer flexibele bedrijfvoering biedt. Zo worden bijvoorbeeld het grootboek en de sub-administraties voortdurend op el-kaar afgestemd. Er zijn logboekfaciliteiten en diverse interne volledigheidscontroles. U kunt onbeperkt in alle boekjaren gelijktijdig werken zonder een jaarafsluiting te hoeven maken.

FINPAK voor Windows kent een bijzonder groot aantal standaardoverzichten en diverse zoek, verzamel, en afdrukmogelijkheden. Lay-outs van orderformulieren en facturen zijn binnen het pakket op maat te maken.
Daarnaast kunt u met dit pakket journaalpos-ten en stambestanden importeren en expor-teren.

U kunt voor elk artikel maar liefst vijf ver-koopprijzen invoeren.
Bovendien kunt u FINPAK voor Windows moeiteloos overdragen naar een ander com-putersysteem. En dit is maar een greep uit het ongekende aantal mogelijkheden. Popu-lair gezegd, einde alle verboden met FINPAK voor Windows zoals de voorpagina dit aan-geeft!

CONCURRENTIE

FINPAK voor Windows is geselecteerd voor onderzoek door PriceWaterhouseCoopers (hofleverancier van de BOVAG). Over de uitslag zijn wij bijzonder tevreden. De grootste concurrenten laten wij ver achter ons!
(Bron: Kluwer Software onderzoek door PriceWaterhouseCoopers 2001)