Finpak

Jarenlange ervaring in de automotive branche gecombineerd met ervaren specialisten uit de branche en naar de eisen en wensen van de BOVAG hebben geleid naar dit voor de concurrentie onaantastbaar product. Daar waar andere pakketten moeten koppelen met externe financiële administraties, is deze module naadloos geïntegreerd met de overige modules van FINPAK voor Windows. Het alles in één pakket.

Branches

De mobiliteitsmodule is ontworpen voor de branches:

  • Auto
  • Truck
  • Motor
  • Caravan
  • Fiets, bromfiets
  • Watersport
  • Aanhangwagens
  • Landbouwmechanisatie
  • Combinatie met banden branche

U kunt kiezen uit een universeel pakket of een dealerpakket.

Na een functieanalyse zal voor u via de zogenaamde parameters het grote aantal standaardfuncties van FINPAK afstemmen op de specifieke eisen en eigenschappen van uw bedrijf of instelling, ongeacht uw branche en de grootte van uw organisatie. Bovendien is een koppeling met uw andere software relatief eenvoudig. (RDW-VWE, Aldoc-Atazet, etc.)
FINPAK voor Windows wordt dan ook veelvuldig gebruikt in combinatie met branchespecifieke pakketten.

U WILT BIJ DE TIJD BLIJVEN!

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en wetgeving en de steeds veranderende wensen van gebruikers vindt u direct terug in het actieve releasebeleid. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw pakket actueel blijft.

U WILT FLEXIBILITEIT!

Wanneer u de beschrijving van de verschillende opties nader bekijkt wordt u direct duidelijk hoe doordacht, veelzijdig, effectief en bedrijfszeker FINPAK voor Windows geconcipieerd is en u aldus de mogelijkheid tot een zeer flexibele bedrijfvoering biedt. Zo worden bijvoorbeeld het grootboek en de sub-administraties voortdurend op elkaar afgestemd. Er zijn logboekfaciliteiten en diverse interne volledigheidscontroles. U kunt onbeperkt in alle boekjaren gelijktijdig werken, zonder een jaarafsluiting te hoeven maken. FINPAK voor Windows kent een bijzonder groot aantal standaardoverzichten en diverse zoek, verzamel, en afdrukmogelijkheden. Lay-outs van orderformulieren en facturen zijn binnen het pakket op maat te maken.
Daarnaast kunt u met dit pakket journaalposten en stambestanden importeren en exporteren. U kunt voor elk artikel maar liefst vijf verkoopprijzen invoeren. Bovendien kunt u FINPAK voor Windows moeiteloos overdragen naar een ander computersysteem. En dit is maar een greep uit het ongekende aantal mogelijkheden. Populair gezegd, einde alle verboden met FINPAK voor Windows zoals de voorpagina dit aangeeft!

CONCURRENTIE

FINPAK voor Windows is geselecteerd voor onderzoek door PriceWaterhouseCoopers (hofleverancier van de BOVAG). Over de uitslag zijn wij bijzonder tevreden. De grootste concurrenten laten wij ver achter ons!
(Bron: Kluwer Software onderzoek door Price-WaterhouseCoopers 2001)

Sterke punten van FINPAK

Stabiliteit Transactiegerichte verwerking
Nooit meer correctieboekingen uitvoeren Terughalen mutaties altijd mogelijk
Open database structuur Koppeling Excel, Word en Access
Volledige Windows functionaliteit B.v. aansturing printers
Een database per boekjaar Vereenvoudigd beheer
Geen jaarafsluiting Wordt automatisch geregeld
Onbeperkt boeken in verschillende boekjaren Automatische verwerking balansen
Basisgegevens blijven intact Analyse altijd volledig mogelijk
Rapportage Zoeken op overzichten en export naar alle gangbare Windows formaten
Niet meer terug naar een back-up Database corrigeert zichzelf
Sneller verwerken van gegevens Ontwerp gebruikersinterface
Internet- en e-mailkoppelingen Directe koppeling
Automatisch interne controles database Financiële- en consistentiecontrole
Gemakkelijk te installeren Geen systeemkennis noodzakelijk