Algemeen

FINPAK voor Windows is een uiterst geschikt programma voor bandenservicebedrijf, groothandel en/of inzamelaar.
Jarenlange ervaring in de automotive branche gecombineerd met zeer ervaren branche gerichte vakmensen hebben geleid naar dit voor de concurrentie onaantastbaar product.

Daar waar andere pakketten moeten koppelen met externe financiële administraties, is deze module naadloos geïntregreerd met de overige modules van FINPAK voor
Windows.( Alles in één pakket ). Door de modulaire opbouw kan maatwerk geleverd worden. ( Men hoeft niet een geheel pakket te nemen, waardoor kosten bespaard kunnen worden) In deze brochure trachten wij u een beeld te geven van de vele mogelijkheden. U begrijpt dat we niet alles tot in detail kunnen vermelden, maar hopen u toch een goed beeld te kunnen geven. Naast de activiteiten in de bandenbranche is het programma ook uitstekend te combineren met de module mobiliteit, voor die bedrijven die naast hun kernactiviteiten ook nog actief zijn in bijvoorbeeld: Auto/ Truck/ Motor/Caravan/Aanhangwagens en Landbouwmechanisatie activiteiten.
Voor deze activiteiten kunt u kiezen uit een universeelpakket of een dealerpakket. Na een functieanalyse kunt u via de zogenaamde parameters het grote aantal standaardfuncties van FINPAK voor Windows afstemmen op de specifieke eisen en eigenschappen van uw bedrijf of filiaal(en), ongeacht uw branche en de grootte van uw
organisatie. Bovendien is een koppeling met uw andere software relatief eenvoudig, zoals het inlezen van alle bandenprijzen via DATA VACO/SICT in FINPAK, koppeling naar gegevens van het RDW etc. etc. FINPAK voor Windows wordt dan ook veelvuldig gebruikt in combinatie met branche specifieke pakketten.

U WILT BIJ DE TIJD BLIJVEN!
De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en wetgeving en de steeds veranderende wensen van gebruikers vindt u direct terug in het actieve release beleid. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw pakket actueel blijft.

CONCURRENTIE
FINPAK voor Windows is geselecteerd voor onderzoek door PriceWaterhouseCoopers (hofleverancier van de BOVAG).
Van de 400 onderzochte pakketten waar een uiteindelijke selectie van 27 pakketten in aanmerking kwam voor verdere selectie, heeft FINPAK voor Windows zijn grootste
concurrenten ver achter zich gelaten.
(Bron: Kluwer Software onderzoek door PriceWaterhouseCoopers 2001)

SAMENVATTEND
Een volledig Windows programma met alle functionaliteiten van Windows.
Geen nieuw Windowsschil met het inhoudelijke van de oude DOS werking, zoals bij vele concurrenten. (Een gecoverde band is geen nieuwe band)