Aanmaken Werkorder

Aanmaken Werkorder

Vanuit de module facturering maakt u feilloos een werkorder aan. Deze komen in eerste instantie in een wachtbestand te staan waarmede u de gelegenheid hebt om de werkorders aan te passen
alvorens er een factuur gemaakt wordt. Selecteert u artikelen dan krijgt u een overzicht van alle aanwezige artikelen bij u in het magazijn of op CD-rom van uw leverancier.
Vanuit de werkorder maakt u heel simpel een factuur aan, dan wel zet u de werkorders c.q. afleverbonnen om naar een verzamel factuur.
Een maal de factuur te hebben aangemaakt waarbij het factuur nummer wordt toegekend kunt u niets meer wijzigen. Tevens hebt u dan de keuze de facturen automatisch of op een ander tijdstip door te boeken naar de financiële administratie.


05a_werk
Voorbeeld verzamelfacturering

Informatiehistorie Mobiliteit
Jarenlange ervaring in de automotive branche gecombineerd met ervaren vakmensen uit de branche hebben geleid naar dit voor de concurrentie onaantastbare product.
Via het informatie historie scherm kunt u alle gegevens opvragen betreffende uw bestaande klanten, waarvoor u diverse zoekfuncties hebt zoals N.A.W. gegevens, merk, postcode, kenteken, chassisnummer etc.U kunt tevens herprinten van historische facturen en automatisch crediteren van facturen.

In combinatie met de module Mobiliteit beheert u uw relaties en objecten zoals personen  auto’s/bedrijfswagens, etc. met historie. Ook type/merk banden en velgen kunt u opslaan.

Vanuit het informatiescherm historie kunt u direct uw werkorders invoeren. Alle vaste gegevens
van debiteur en voertuig kunnen uiteraard automatisch worden overgenomen.

 

05b_werk
Voorbeeld invoeren werkorder